Privat Företag


Hitachi Power week

Power Week handlar om att lyfta fram våra partnerleverantörer och presentera företagen och deras produkter. Under vecka 21 ligger fokus på vår partnerleverantör Hitachi.


Hitachikoncernen har sedan starten 1910 varit ett ingenjörsinriktat företag med mekanik och elektronik som bas i verksamheten. Idag finns ca 600 bolag och nästan 400.000 anställda världen över. Hitachi har tillverkat verktygsprodukter för professionella användare i mer än 60 år och har blivit en av de 10 största industrikoncernerna i världen.
Hos oss på Swedol hittar du ett stort utbud av Hitachis kvalitetsprodukter.

Hitachi erbjuder 3 års garanti på alla batteri- och eldrivna verktyg samt på batterier och laddare, vilket är unikt i branschen. 

Hitachi spikverktyg

De nya verktyget NR1890DBCL är utvecklad för yrkesbruk och hanteras som luftdrivet spikverktyg för tex. sammanfogning av träkonstruktioner, regelverk, fasadbeklädnad etc.

Hitachi minidyckertverktyg NT1850DBSL är kolborstfria med suverän balans och full kompabilitet med Hitachis 18V-system.

På Swedol säljs dessa som Tool only - utan batterier, laddare, förvaringsväska och andra tillbehör, vilket är ett bra och ekonomiskt alternativ för dig som redan har kompatibla batterier. 

Basso spikverktyg

Bassos kompakta verktyg har bra balans och låg vikt för professionell användning. De har ergonomiskt gummiklätt grepp och justerbar bälteskrok och är inställbara för enkel- eller serieskott.
Används för infästning av dörr- och fönsterlister, taklister, socklar, foder mm i trä och betong.

På Swedol säljs deesa som Tool only - utan batterier, laddare, förvaringsväska och andra tillbehör, vilket är ett bra och ekonomiskt alternativ för dig som redan har kompatibla batterier. 

3 års garanti

Visste du att Hitachi har 3 års garanti?

Hitachis unika garanti innebär:

  • 3 års garanti på Hitachis batteri- och eldrivna verktyg
  • 3 års garanti på Hitachis batterier och laddare
  • Ingen registrering krävs - köpbevis i form av faktura eller kvitto räcker

Fullständiga villkor 

Vad betyder Hitachis teknologimärkningar?ACS - Active Control System

ACS reglerar kraft/hastighet efter belastning och verktyget känner själv av hur mycket kraft arbetsmomentet kräver. Energibesparande, minskade vibrationer och lägre ljudnivå – alltid rätt varvtal.
AHB - Aluminum Housing Body

Robust och hög hållbarhet. Ett robust yttre aluminiumhus och inre statorhållare av plast, gör höljet till motorn mycket vridstyvt och förbättrar livslängd och hållbarhet på motorn.
Brush Less Motor

En kolborstfri motor har hög slitstyrka och lång livslängd. Den är underhållsfri och kräver ingen service då slitdetaljer som kolborstar och rotor saknas. Motorns mindre storlek gör också verktyget mer kompakt med lägre vikt. Verktyget kan användas med alla typer av elverk och har bibehållen prestanda vid spänningsfall.
HPS - Hitachi Protection System

Batteriteknologi som skonar batteriet mot överhettning vilket förlänger livslängden. I batteri, verktyg och batteriladdare finns sensorer som förhindrar över- respektive urladdning.
UVP - User Vibration Protection

Med Hitachis avancerade antivibrationsteknologi, dynamiska dämpning och vibrationsdämpandehandtag, reduceras risken väsentligt för ”vita fingrar” samtidigt som användningstiden för verktyget ökas.
Li-ion battery

Egen tillverkning av batterier ger full kontroll från forskning/utveckling till produktion. Med de inbyggda skyddsystemen som ger lång livslängd erbjuder Hitachi 3 års garanti även på deras batterier. 

Varför handla och bli kund hos Swedol?Hos marknadsledande Swedol kan proffsen inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn,och alla andra som väljer proffskvalitet, handla vad de behöver.
Vi är en komplett leverantör med hög servicenivå, exemplarisk lagerhållning och effektiva leveranser.

Både du som företagare och som privatperson kommer snabbt märka fördelarna med vår webbshop. Gilla du att klämma och känna på produkterna så är det inga problem, vi ser dig gärna i våra butiker. Skaffar du konto hos oss så hittar du samma uppgifter i butiken som på webbsidan. Vi behandlar dig lika oavsett hur och när du vill handla.

Börja handla redan idag eller ansök om att bli kontokund.
Representerar du ett större företag så har vi lösningar för ytterligare funktioner så som attesteringsförfarande, potter, begränsat sortiment etc.

Kontakta oss på 08-712 00 00så berättar vi mer.