Privat Företag

Fotskanning

 

Vi skannar dina fötter – FootStop Service by Jalas®

Med årens gång brukar fotbesvären göra sig påtagliga, det kan handla om allt ifrån problem med hud och naglar till smärtor och skador. Varken vi eller Jalas® tycker du ska lida i onödan, kom in till oss och skanna dina fötter med FootStop Service by JALAS® så kan vi hitta en optimal lösning med skor, sulor och rätt storlek för dig.

5 anledningar till varför du borde skanna dina fötter

  1. Det går snabbt och enkelt
  2. Du behöver inte ta av dig strumporna
  3. Du får måtten på dina fötter, fotvalv och fötternas belastningspunkter
  4. Resultatet serveras med en gång. På skärmen ser du hur och var dina fötter belastas, du får också veta vad för fotvalv du har
  5. Vi kan hjälpa dig att prova ut rätt skor och sulor som är utprovade efter dina fotvalv
 
Fotskanning i Swedolbutiken

Jalas® Neautralizer sulor

Fotproblem kommer ofta smygande och risken för problem ökar med åldern. Om din fot får fel stöd, eller glider fram och tillbaka i skon, blir den lätt felbelastad. Det gör att du spänner dig och på sikt kan det ge skador i knän, höfter och rygg.

Förebygg problem och skador dels genom att välja skor i rätt storlek och dels genom att välja en modell som har stötdämpande effekt. Med Jalas® Neautralizer sulor kan du som annars behöver individuellt utprövade iläggsulor slippa det. De nya Neutralizersulorna ger generös dämpning både under hälen och framtill under foten. Sulorna finns för lågt, mellan och högt fotvalv. I din Swedolbutik kan du få hjälp att skanna dina fötter för att se vilka sulor som passar dig bäst.