Privat Företag

Serviceverkstad
Vår serviceverkstad

Visste du att Swedol har en serviceverkstad där vi utför reparationer på stora dina maskiner och verktyg? Här kan våra duktiga servicemekaniker hjälpa dig med allt ifrån motorer och kompressorer till hydraulik och tryckluftsmaskiner. Vi är ackrediterade flertalalet av våra leverantörer och tillverkare som vi har på Swedol och Nima, bl.a: Honda, Briggs&Stratton, Flymo, Jonsered, Klippo, Oregon, Tron, Migatronic, Deca, Ampro, Bahco, Rodcraft, Ingersoll&Rand, Bosch (laserprodukter), CST/Berger (laserprodukter), Topcon (laserprodukter), Nuair, Award, Glendale, m.m.

Vi utför även kalibrering av era momentnycklar samt bygglasrar. Vi är certifierade för kunna snabbt och säkert ta hand om dina specialverktyg.
De flesta kända fabrikat kan vi kontrollera samt justera samt reparera åt er.
Från det att vi fått in verktyget eller maskinen till vår serviceverkstad så lagas de inom 2-3 dagar såvida det inte är några större problem med servicen.
Vi kan även reparera likvärdiga fabrikat som vi inte saluför på Swedol/Nima.


Så nästa gång något går sönder – kom in till din Swedolare. Hjärtligt välkomna.

Såhär gör du

Har du problem så kontakta gärna någon av våra Swedol-butiker. Där tar dom hand om dig och dina problem, är det något som skall repareras/servas så skickas det sedan till våran Serviceavdelning i Tyresö, Stockholm. För att vi ska kunna behandla era ärenden och för allas trygghet så registrerar vi allt i vårt system. När ni lämnar in i butiken så får ni ett ärendenummer som används för att spåra servicen.

Om ni inte kan/vill besöka butiken måste ni kontakta oss per mail eller telefon för vidare instruktion samt ärendenummer. När vi har tagit emot dina ärenden så kommer vi höra av oss till er.

Kontakta vår serviceverkstad

Har du några frågor rörande service eller vill komma i kontakt med vår serviceverkstad hör du av dig till nedanstående kanaler:

Telefon: Vxl: 08 – 712 00 00
Direkt-telefon: 08 – 742 47 80 (Telefontider: 07:00-12:00)
Mail: rma@swedol.se
Adress: Vindkraftsvägen 2 135 70 TYRESÖ/STOCKHOLM


Laga dina maskiner och verktyg hos Swedol