Powerdeal

Dubbel kraft i mindre format

Med samma storlek och låga vikt som dagens 18V ger HiKOKI ger dig en mobil och sladdlös arbetsdag med deras 36-MULTIVOLT-verktyg och 36V-batterier. Dubbel kraft i mindre format gör att du nu kan lägga eldrivna verktyg på hyllan – även för jobb som kräver mycket kraft.

Med samma storlek och låga vikt som dagens 18V ger HiKOKI ger dig en mobil och sladdlös arbetsdag med deras 36-MULTIVOLT-verktyg och 36V-batterier. Dubbel kraft i mindre format gör att du nu kan lägga eldrivna verktyg på hyllan – även för jobb som kräver mycket kraft.

Video
Vinkeslip
Vinkelslip G3613DA 36V

Med HiKOKIs 36V vinkelslip G3623DA, som bl.a. är utrustad med mjukstart, motorbroms, återstartsskydd och funktion mot ”kick-back” får du en säkrare användning. Det ergonomiska och vibrationsdämpande sidohandtaget följer med på köpet.

Video
Multi volt-batteri
MULTI VOLT-batteri

Med 36V MULTI VOLT får du nätdriven styrka men sladdlös frihet. Verktygen har samma storlek och vikt som dagens 18V. Du får alltså dubbel kraft fast i mindre format. Det smarta MULTI VOLT-batteriet skiftar i voltstyrka och passar både till HiKOKI 36V och 18V-verktyg med slidefäste.

Video
Sticksåg
Sticksåg CJ36DB 36V

Starka, snabba och med ergonomiskt grepp. Med HiKOKIs 36V sticksågar med MULTI VOLT batteriteknik får du både kraft och effektivitet.

Video
Koppla ihop din cirkelsåg med dammsugare
En ny generation verktyg

En ny generation verktyg, som också ger en bättre arbetsmiljö - koppla ihop din cirkelsåg med dammsugaren genom Bluetooth. Dessutom samma, smarta batterisystem.


Powerdeal

Makita borrskruvdragare

Kompakt, lätt och kolborstfri borrskruvdragare

DDF484RTJ - 18V • 54 Nm • 2 000 min⁻¹
Kolborstfri 18V borrskruvdragare med snabbchuck. Utrustad med dubbel LED-belysning och XPT - förbättrad damm- och vattentålighet. Levereras med 2 st 5,0 Ah batterier med 45 min laddningstid, snabbladdare samt MAKPAC.

HANDLA NU

Makita verktygspaket

Verktygspaket med 2 st kolborstfria maskiner

DLX2189TJ
Sladdlöst 18V combokit. Innehåller DDF484Z borrskruvdragare och DTD153Z slagskruvdragare. Levereras med 2 st 5,0 Ah batterier med 45 min laddningstid, laddare samt MAKPAC.

HANDLA NU

Makita vinkelslip

Kolborstfri motor och elektronisk broms

DDF484RTJ - 18V • 125 mm • 8 500 min⁻¹
Effektiv vinkelslip med kolborstfri motor, lika kraftfull som en nätdriven maskin. Utrustad med dubbla säkerhetsgrepp samt elektronisk broms för säkra arbetsförhållanden, samt smalt motorhus för ett bra arbetsgrepp. Storlek 125 mm.

HANDLA NU


Powerdeal
Känn dig trygg med Forankra
Forankra ger dig kvalitetssäkrade produkter inom lastsäkring, lastoptimering och lyft för alla typer av lastbärare och transportslag. Med Forankras lyft- och lastsäkringsprodukter kan du alltid vara säker på att produkterna håller vad de lovar och att de uppfyller gällande lagar och krav.

Powerdeal
Video
Hultafors

Hultafors

Hultafors är ett ledande internationellt varumärke inom handverktyg av högsta kvalitet avsedda för hantverkare och industri. Allt började med uppfinnandet av tumstocken för mer än 130 år sedan.

www.hultafors.se

Wibe Ladders

Wibe Ladders är den ledande nordiska tillverkaren av stegar och byggnadsställningar som uppfyller de allra högsta marknadsstandarderna.

www.wibeladders.se

Hultafors Group

Både Hultafors och Wibe Ladders är en del av Hultafors Group som utvecklar produkter och lösningar som utmärker sig i funktion, säkerhet, produktivitet och att skapa personlig identitet.

www.hultaforsgroup.se


Power deal med Bosch

Powerdeal
Powerdeal

X-TRA ENKELT

För att sätta fast tillbehöret, sätt det på det X-formade gränssnittet och sätt igång. För att lossa det, bara dra i spaken och ta av tillbehöret utan att dra hårt, även om det har fastnat.

Powerdeal

X-TRA Bekväm

Ingen störande mutter under arbetet med vinkelslipar. Nu är flatslipning möjligt och ytorna blir inte repade.

Powerdeal

X-TRA Omfattande

Nästan alla X-LOCK-tillbehör passar på standardvinkelslipar. Med över 130 tillbehör får du jobbet gjort.

Powerdeal

X-TRA Tillförlitlig

Det hörbara klicket innebär att du alltid vet att tillbehöret sitter korrekt på verktyget och du kan börja jobba i lugn och ro.

SÅ FUNGERAR X-LOCK

SÅ FUNGERAR X-LOCK


Powerdeal

Tvätta bort vinterns spår med Kärcher

Tvätta bort vinterns spår med Kärcher


Powerdeal
Video
ESSBOX System®

ESSBOX System

Förenkla och effektivisera din arbetsdag med ESSBOX System® – marknadens smartaste system för infästningsprodukter. En unik och flexibel helhetslösning för att skapa ordning och reda och även minska spillet.

  • Slitstark väska som tål väder och vind.
  • Vadderat väsklock som får innehållet att stanna kvar även om ett boxlock saknas.
  • Väskans botten håller boxarna på plats även om väskan inte är fullt packad.
  • Väskorna är stapel- och återvinningsbara.

Handla ESSBOX Handla ESSBOX Mini


Powerdeal

En handhållen kapmaskin är en mångsidig maskin som kan användas för en mängd olika kaparbeten. Det är en extremt kraftfull anordning utrustad med en massiv roterande kapskiva som måste hanteras försiktigt – och endast av någon med rätt kunskap.

TRE VIKTIGA STEG FÖR ATT HJÄLPA DIG
ATT ARBETA SÄKERT

TRE VIKTIGA STEG FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT ARBETA SÄKERT

1. Se till att du har den kompetens som krävs
I många länder kräver det nationella arbetsmiljöverket att du deltar i en certifierad utbildningskurs innan du använder en handhållen kapmaskin. Kontrollera kraven i just ditt land innan du börjar arbeta.

2. Läs bruksanvisningen noggrant
Det här en viktig punkt som inte får skippas. Var uppmärksam på avsnitten med varningar och försiktighetsuppmaningar. Om din tryckta handbok saknas kan du hämta Husqvarnas handböcker på www.husqwarnacp.se

3. Friska upp minnet.
Även erfarna användare måste hålla sina kunskaper uppdaterade. Syftet med den här broschyren är att hjälpa dig att förbättra viktiga färdigheter och komplettera den kunskap du har sedan tidigare.


Powerdeal

Det börjar med dina fötter

En skyddssko måste göra mer än bara skydda mot fallande föremål, vassa kanter, extrema temperaturer och hala underlag. Den behöver också vara bekväm, lätt och ergonomisk för att du ska vilja använda den hela dagen. Därför har JALAS® skyddsskor lika god stötdämpning som professionella löparskor.

Video
JALAS Exalter Säkerhetssko

Skyddssko JALAS Exalter

1. Uppdaterad ergonomi och komfort som varar hela dagen

2. Yttersula med kraftigt grepp för ökad säkerhet

3. Säkerhetsfunktioner som fungerar

4. Boa® fit system på sidan av skon

Handla JALAS 9965 Handla JALAS 9925 Handla JALAS 9965 Handla JALAS 9925

KOMPLETTERA MED HANDSKAR


Powerdeal

3M Power deal

Säker, bekväm och kompatibel skyddsutrustning

Video
3M™ SecureFit™ Skyddshjälm X5000

SecureFit Skyddshjälm

3M SecureFit Skyddshjälm X5000 och X5500 - moderna och bekväma hjälmar i klätterhjälmsdesign i flertalet färger.

X5000 har dubbla godkännanden och kan användas som både bygg- och klätterhjälm. Hjälmen är ventilerad och levereras med hakband och reflexer.

X5500 är en bekväm och ventilerad hjälm för industri och bygg. Båda modeller är fullt godkända tillsammans med alla 3M PELTOR hörselskydd.

Mer produktinformation

open_in_newProduktbroschyr - Kompromisslös komfort

Handla X5500 Handla X5500 Handla X5000 Handla X5500
Video
Hörselkåporna 3M PELTOR WS ALERT XPI

3M PELTOR WS ALERT XPI med app

3M PELTOR WS ALERT XPI – nu med app! Samma fantastiska egenskaper som tidigare XPI-modellen HI-Viz men med möjligheten att sköta alla inställningar via en app. Göra ditt hörselskydd personligt och anpassat för din arbetsmiljö. Både rosa och blå kåpskal ingår samt extra hygiensats och mikrofontejp.

Mer produktinformation

open_in_newProduktbroschyr - Skyddad och Ansluten

Handla med hjässbygel Handla med hjälmfäste Handla med hjässbygel Handla med hjälmfäste
Video
Skyddsglasögon SecureFit 400

Skyddsglasögon SecureFit 400

Det är viktigt att skydda ögonen och det gör du med SecureFit 400. Lätta, komfortabla och snygga skyddsglasögon i olika linsfärger. Passar utmärkt tillsammans med både skyddshjälmarna och hörselskyddet. Skalmarna trycker inte mot huvudet och du får minimalt bullerläckage.

Mer produktinformation

open_in_newNästa generations standard
open_in_newSecure Fit 400 med läsglaslinser

Handla skyddsglasögonen Handla skyddsglasögonen

Powerdeal

Snickers Power deal

Flexiwork hantverksbyxa

FLEXIWORK HANTVERKSBYXA KLASS 2

SPARA 390:-

1 190:-

ord.pris 1 580:-
exkl.moms

Flexiwork hantverksbyxa

ARBETSBYXA FLEXIWORK HF SVART

22% RABATT

1 090:-

ord.pris 1 410:-
exkl.moms


Power deal med Bahco

Powerdeal
Med fokus på innovation, prestanda och ergonomi utformar och skräddarsyr Bahco sina verktyg efter den professionella yrkespersonens mest krävande behov. Du är garanterad kvalité när du väljer Bahco.

Med fokus på innovation, prestanda och ergonomi utformar och skräddarsyr Bahco sina verktyg efter den professionella yrkespersonens mest krävande behov. Du är garanterad kvalité när du väljer Bahco.

Powerdeal
Video
Racer 3 Roller S3

Racer 3 Roller S3

Världens mest avancerade häldämpning och Sievis patenterade sulkonstruktion SieviAir ger komfort utöver det vanliga. Maximal stötupptagning i hälen tack vare Sievi FlexEnergy som återför 55% av energin till stegen.

Video
Racer Roller S3

Racer Roller S3

Racer Roller S3 förenar komfort och säkerhet på ett nytt sätt. Skon har en antistatisk konstruktion som gör att den kontrollerat leder bort den statiska elektricitet som samlas på kroppen. Med FlexEnergy i hälen återförs hela 55% av energin till stegen!


Produkter
Butiker