WD-40 Multispray PowerDeal

WD-40 multispray. En burk. Tusentals användningsområden

WD-40 Multispray skyddar metall från korrosion, tränger snabbt in och lossar fastrostade delar, driver ut fukt och smörjer nästan allt. Den rengör även ytor från olja, fett, och smuts.

WD-40:s framgång är baserad på en enkel egenskap - den har extremt låg ytspänning. WD-40 är "våtare än vatten" och flyter snabbt ut till en tunn film på alla metallytor, penetrerar sig ned i hålrum överallt, fäster och hänger kvar på alla rörliga delar.

WD-40 Classic

Original burken och en pålitlig partner och problemlösare under arbetsdagen. Med 360˚ graders ventil som gör att sprayen kan appliceras i alla riktningar, även upp och ner.

WD-40 SmartStraw ™

Det smarta munstycket med två sprayfunktioner i ett och samma sprayhuvud. Fäll upp för att spraya med precision eller fäll ner för att spraya brett. Med 360˚graders ventil som gör att sprayen kan appliceras i alla riktningar, även upp och ner.

WD-40 Flexible™

Med ett flexibelt appliceringsrör. Med appliceringsröret uppfällt sprayas produkten med precision och kan med hjälp av det flexibla appliceringsröret enklare nå svåråtkomliga ställen. Med appliceringsröret är nedfällt sprayas produkten brett och rikligt. Med 360˚graders ventil som gör att sprayen kan appliceras i alla riktningar, även upp och ner.

WD-40 Flexible

WD-40 Multispray med flexibelt appliceringsrör, utformat för att ta hand om krävande underhållsarbeten.

WD40 Multispray

En burk. Tusentals användningsområden. WD40 Multispray rengör, skyddar och smörjer.