W.steps Power Deal

W.steps är den ledande nordiska tillverkaren av stegar, arbetsbockar och byggnadsställningar för professionella användare. I mer än 90 år har vi lett utvecklingen av pålitliga stegar som uppfyller de allra högsta marknadsstandarderna.

Arbetsbock 55AB

En stabil och säker arbetsbock som klarar höga påfrestningar och daglig användning. Utrustad med djupa, bekväma steg och en väl tilltagen plattform med rejält halkskydd. Den lägsta bocken (0,5 m) är märkt Bra arbetsmiljöval. Tillverkad av certifierat koldioxid reducerat aluminium.

Trappstege 55P

En robust proffsstege för dig som efterfrågar kvalité i varje detalj. Passar de flesta som är ute efter en allsidig och pålitlig stege för varierande arbetsuppgifter. Godkänd för Bra arbetsmiljöval upp till och med fem steg. Tillverkad av certifierat koldioxidreducerat aluminium.

Yellow Ladders. Green Choices
Många känner igen våra stegar på den gula färgen. Men nu lanserar vi ett certifierat aluminium med ett reducerat koldioxidavtryck och hoppas att våra gula stegar också skall bli kända för att vara ett grönare alternativ. Genom att använda förnybar energi när vi tillverkar vårt aluminium så kan vi spara stora mängder koldioxid. Utsläppen i smältningsprocessen blir 75% lägre jämfört med om vi hade använt aluminium från världsgenomsnittlig produktion.