Karlskrona, Swedol järnhandel

I Karlskrona hittar du även våra kollegor på Grolls och TOOLS (from 17 januari 2022) i samma lokaler – allt under samma tak. Det innebär att du finner ett ännu större utbud av produkter och tjänster för yrkesfolk hos oss.

TOOLS-kund? Skapa Swedol-konto innan första besöket

För att underlätta ditt första köp i butiken rekommenderar vi dig att skapa ett konto hos Swedol här: skapa konto

Våra två butikskedjor använder fortfarande olika affärssystem, därför underlättar det både för oss och för dig om du har ett kundnummer hos båda kedjorna när du gör ditt första inköp. Detta kan annars ta en del tid att skapa i butiken.

Hos oss på Swedol kan du som är proffs inom bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn och alla andra som väljer proffskvalitet, handla vad du behöver. I vår järnhandel hittar du allt inom verktyg och maskiner , fordonsbelysning , lyft och last , hydraulik, skruv och infästning och mycket, mycket mer.


Kläder och skydd

Hos oss har du möjlighet att se och prova ett brett sortiment av arbetskläder, yrkeskläder, skyddsutrustning och skor - allt till rätt pris. Vi är specialister inom yrkeskläder och skyddsutrustning och erbjuder kläder för årets alla perioder. I alla våra butiker kan vi trycka dina kläder och förse dem med ditt företags logotyp.Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till vår yrkesbutik för att diskutera vad vi kan göra för just dig och din arbetsplats.Ulf Malmberg, butikschef

0455-52900
info.karlskrona@swedol.se


Magnus Dahlman

070-305 17 38

Produkter
Butiker