Välkommen till Swedol Live!

Här hittar du vår liveserie med matnyttig information och ny kunskap, där Sebastian ”Sheriffen” Larsson lotsar oss igenom nyheterna från våra viktigaste leverantörer.

Så här fungerar det

Klicka på playknappen för att se livesändningen. Vill du titta på den senare? Inga problem. Alla sändningar finns kvar här så att du kan titta när det passar dig. Det går även att lägga till sändningen i kalendern, klicka på playknappen så hittar du kalenderknappen där.

Nästa sändning – Milwaukee

3 maj kl 10:30

Milwaukees produktchef går igenom några av första halvårets lanseringar såsom nya sänksågen och M18 FUEL-borrskruvdragaren.

Kommande sändningar

Husqvarna
11 maj kl 10:30

Jalas
17 maj kl 10:30

Jalas presenterar bland annat sin helt nya & unika TIO kollektion! Redo för arbetet. Redo för livet! Kvalitet, komfort och säkerhet ända sedan 1916.

Turtle Wax (SEAB)
25 maj kl 10:30

Turtle Wax presenterar Green Line, svensktillverkade biobaserade produkter för fordonsvård, utvecklade från naturens egen kemi. En ny hållbar och grön standard inom fordonsvård.

Kärcher
1 juni kl 10:30

3M
8 juni kl 10:30

Sievi
7 september kl 10:30

Wibe
14 september kl 10:30

Bosch
21 september kl 10:30

Makita
28 september kl 10:30

Guide
26 oktober kl 10:30

Gigant
2 november 10:30

Hikoki
9 november 10:30

3M
16 november kl 10:30

Hultafors
23 november kl 10:30

GP Batteries
30 november kl 10:30

Exide
7 december kl 10:30

Tidigare sändningar

Här listas alla tidigare sändningar!

Hellberg

Hellberg presenterar sitt nya streaming-hörselskydd Xstream MP. Upplev ljudkvalité i världsklass, 80 timmars batteritid och massor med nya grymma funktioner.

Björnkläder

Björnkläders egen designer Kristina besöker studion för att guida dig genom kollektionernas olika funktioner, egenskaper och smarta lösningar.

Exide

Exide, en av världens ledande producenter av batterier, guidar dig i hur du ska göra för att välja rätt batteri till ditt fordon och vad som krävs för att maximera livslängden på dagens batterier.

Housegard

Vilken brandsläckare ska jag välja, och vad är skillnaden på olika brandvarnare?

Hultafors

Riv med kvalitet – Rätt verktyg för jobbet. Hultafors - som tillverkar flera olika typer av bräckjärn/kofötter och stålspett, gästar ”Sheriffen” i Swedol Live studion.

3M

3M Peltor gästar ”Sheriffen” i studion och berättar om deras hörselskydd WS ALERT XPI med den allra senaste Bluetooth® MultiPoint tekniken.

TengTools

TengTools utvecklar handverktyg och förvaringslösningar för proffs, i krävande miljöer. Här berättar de om funktion och kvalitet på sina produkter.

Milwaukee

Milwaukee kommer till studion och presenterar sina innovativa och kapabla laserprogram.

Guide

Guide utvecklar professionella arbetshandskar som stärker skyddet och ökar prestationsförmågan för professionella användare

Award

Produktspecialisten Alexander pratar om arbets- och fordonsbelysning för alla tillfällen. Ett komplett belysningssortiment som tål yttre påfrestningar.

Ampro

AmPro - specialisten på handverktyg- och verktygsförvaringar ger oss inblick i hur den ultimata förvaringslösningen med 558 delar sparar tid och pengar med lite ordning och reda.

Sundström Safety

Sundström Safety designar och tillverkar andningsskydd i världsklass, för hemmafixare och proffs, och alltid med högsta komfort och skydd!

Bosch

Upplev den extrema effekten av Bosch BiTurbo – sladdlösa maskiner som motsvarar en nätdriven effekt på upp till 2000W, nu med 60 dagars nöjdkundgaranti

HiKoKi

HiKOKIs unika batteriplattform MULTI VOLT, fungerar med HiKOKI/Hitachi 18V- och 36V-maskiner och växlar automatiskt mellan voltklasserna.

Sievi

Fråga efter Sievi nästa gång du byter skyddsskor. Sievi, marknadens bästa grepp och marknadens bästa komfort!

Kärcher

Specialisten från Kärcher lär dig allt om hur du rengör hygieniskt, miljövänligt och effektivt! Tag del av allt du behöver veta om rengöringslösningar för både för proffs och hemmafixare.

Turtle Wax (SEAB)

Vilken föravfettning ska man egentligen välja? Här får du lära dig grunderna i att rengöra, maskinpolera och vaxa dina fordon!

Arbesko

Arbesko besöker studion och berättar om de nya modellerna i deras populära skyddskoserie Kontroll. Följ med vår sändning och lär dig allt om nyheterna och vad som gör Kontrollserien så uppskattad.

Husqvarna

Jobba enklare, emissionsfritt och säkrare med Husqvarnas batterimotorkap. Husqvarnas specialist besöker oss och berättar allt om vad som gör deras senaste nyhet då speciell.

Wibe

Hållbara stegar, ur flera perspektiv! Wibe guidar dig genom om några av sina innovativa produkter och presenterar en nyhet.

Hellberg

Hellberg gästar oss i studion och berättar om hur du får ut max av dina hörselskydd!

Exide

Exide guidar dig i hur du ska göra för att välja rätt batteri till ditt fordon. Vad skiljer Exide/Tudor från andra och vad krävs för att maximera livslängden på dagens batterier? Här får du svaren!

GP Batteries

GP Batteries är en av de största batteriproducenterna i världen och världsledande inom laddningsbara NiMH-batterier. GP Batteries besöker studion och berättar mer om hur du håller dig laddad och klar hela dagen.

Hultafors

Hultafors besöker studion och berättar om hur de arbetar med att säkerhetsställa att de utvecklar produkter som den professionella hantverkaren verkligen behöver och vill ha!

Cutter & Buck

Cutter & Buck besöker studion och berättar om hur det amerikanska varumärket tagit en stark position på den europeiska marknaden, och vad som gör att dessa premium produkter passar så bra till svenska företag.

Arbesko

Arbesko besöker studion och berättar om hur de tillverkar skor som skyddar hårt arbetande fötter

MILWAUKEE®

MILWAUKEE® besöker studion och presenterar MX FUEL™-plattformen som överträffar begränsningarna hos bensin- och nätdrivna verktyg. Med dessa nyheter flyttar vi fram gränserna för vad som är möjligt med batteridrivna byggmaskiner.

Bosch

Bosch specialist kommer till studion och berättar om den revolutionerande prestandan hos de nya, sladdlösa verktygen med BITURBO-teknik!

Guide

Dina händer är viktiga verktyg för arbetsdagen. Guides specialist visar oss vilka skyddshandskar du ska använda och vid vilka arbetstillfällen.

HiKoKi

HiKoki besöker studion och berättar mer om Multivolt-batteriet som passar alla 36- och 18voltsmaskiner samt det nya verktygspaketet KC18DD!

Ampro

AmPro sänder live igen! AmPros specialist kommer tillbaka till studion och visar höstens nyheter inom verktyg och förvaringslösningar.

Sievi

Sievi fyller 70 år och det firar vi med en helt unik sko som bara kommer finnas på Swedol och Grolls!

TengTools

Bygg din verktygsförvaring efter behov, smak och tycke! TENG TOOLS specialist guidar oss igenom det stora utbudet av förvaringslösningar.

Ampro

AmPro - del 2! Alexander från AmPro besöker studion igen och tar vid med fler smarta verktyg- och förvaringslösningar!

Hellberg

Skydda din hörsel! Hellberg gästar oss och hjälper dig välja rätt hörselskydd.

Kärcher

Specialisten från Kärcher lär dig allt om hygienisk och effektiv rengöring!

Turtle Wax (SEAB)

Vilken föravfettning ska man egentligen välja? Här får du lära dig grunderna i att maskinpolera och vaxa ditt fordon!

3M

Vi går igenom 3M PELTOR WS ALERT XPI appstyrda hörselskydd, smarta tillbehör och funktioner!

Husqvarna

Jobba enklare, snabbare och säkrare med kapmaskiner. Husqvarnas specialist tipsar!

Wibe

Hur minimerar du risken för olyckor på höjd och vad ska du tänka på vid val av stege? Här får du svaren!

AmPro

AmPro - specialisten på handverktyg och verktygsförvaringar ger oss inblick i hur den ultimata förvaringslösningen med 326 delar sparar tid och pengar med lite ordning och reda.