Tjänster

Swedol erbjuder ett brett och attraktivt sortiment anpassat utifrån den professionella användarens behov och önskemål. Men vi har också en hel tjänstesektion, för att du som kund enkelt ska kunna serva, få hjälp och få specialtillverkade produkter direkt.

Sortimentet kombinerar kvalitet med prisvärdhet och innefattar allt från hydrauliksystem till motorsågar, från skyddsskor till högtryckstvättar. Men Swedol är mycket mer än en bara produkterna. Vi erbjuder också en rad olika tjänster för att du som proffs, arbetare och privatperson ska kunna jobba så mycket som du vill utan att behöva vänta på verktyg eller service.

Hos oss hittar du alltså allt på ett ställe - både verktygen, kemikalierna och de andra produkterna, men också servicen som dina maskiner kräver, kundklubben, skoskanning som hjälper dina fötter, och mer. Nedan hittar du vårt utbud av tjänster som finns i alla Swedolbutiker, med undantag av expressbutiken i Globen.

Filter

Filter

Swedol har ett enormt utbud av filter för dina maskiner och verktyg. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt!

Mer om Filter
Serviceverkstad

Serviceverkstad

Här kan våra duktiga servicemekaniker hjälpa dig med allt ifrån motorer och kompressorer till hydraulik och tryckluftsmaskiner.

Till Serviceverkstad
Slangpressning

Slangpressning

Du kan enkelt få kabel och hydraulslang pressat enligt dina önskemål hos närmsta Swedol-butik. Kom in, så hjälper vi dig!

Mer om Slangpressning
Verktygskalibrering

Verktygskalibrering

Precisa verktyg är viktigt - kalibrera dina verktyg och bygglasrar hos oss. Vi hjälper dig med alla typer av verktyg!

Till Verktygskalibrering
Klädtryck

Klädtryck

Vi hjälper dig gärna att trycka din logotyp eller namn på alla kläder du köper hos oss. Kom in till någon av våra butiker, så hjälper vi dig.

Mer om Klädtryck
Fotskanning

Fotskanning

Smärta i fötterna, knäna, ryggen eller axlar kan bero på att du behöver bättre skor och inlägg. Vi hjälper dig att hitta rätt!

Mer om Fotskanning
Reservdelar

Reservdelar

Verktyg slits, och utöver service så erbjuder Swedol också reservdelar till de många maskiner och verktyg vi säljer.

Mer om Reservdelar
Kättingverkstad

Kättingverkstad

Vår kättingverkstad bygger dina lyftkättingar direkt i butik. Allt enligt gällande reglemente och krav.

Till Kättingverkstad
Produkter
Sök
Butiker