Privat Företag

Fotskanning


Vi skannar dina fötter – FootStop Service by Jalas®!

Med årens gång brukar fotbesvären göra sig påtagliga, det kan handla om allt ifrån problem med hud och naglar till smärtor och skador. Varken vi eller Jalas® tycker du ska lida i onödan, kom in till oss och skanna dina fötter med FootStop Service by JALAS® så kan vi hitta en optimal lösning med skor, sulor och rätt storlek för dig.

5 anledningar till varför du borde skanna dina fötter

  • - Det går snabbt och enkelt
  • - Du behöver inte ta av dig strumporna
  • - Du får måtten på dina fötter, fotvalv och fötternas belastningspunkter
  • - Resultatet serveras med en gång. På skärmen ser du hur och var dina fötter belastas, du får också veta vad för fotvalv du har
  • - Vi kan hjälpa dig att prova ut rätt skor och sulor som är utprovade efter dina fotvalv

Med Jalas® Neautralizer sulor kan du som annars behöver individuellt utprövade iläggsulor slippa. De nya Neutralizer sulorna ger generös dämpning både under hälen och framtill under foten. Sulorna finns för lågt, mellan och högt fotvalv.   Att belastningssjukdomar är en av vår tids största arbetsmiljöproblem kommer inte som en nyhet för någon, varje år anmäls drygt 14 000 nya fall – bli inte en av dem.

Välkommen in till din lokala Swedolbutik så hjälper vi dig.


Ämnesrelaterade artiklar från Proffsbanken


Fotskanning i Swedolbutiken

Skanna dina fötter

Skyddsskor som inte sitter bra kan ge skador på knän, höfter och rygg. I Swedolbutikerna kan du skanna dina fötter för att få sulor med optimal passform.

Ostadiga fötter?

Swedol vet hur viktigt det är med bra skor. Tillsammans med vår forskanning kommer du hitta ett par som både skyddar och känns bra. Du hittar hela utbudet bland kategorin, men hittar några favoriter här nedan.
Våra skor kommer från kända tillverkare så som Gesto,Ejendalsoch Jalas.