Öppettider jul-, nyår- och trettonhelgen >

Privat Företag

Verktygskalibrering

Swedol kalibrerar dina verktyg och maskiner!

Vi kalibrerar dina momentnycklar samt bygglaser

På Swedol kan du inte bara handla momentnycklar, här får du också hjälp med kalibrering. Med vår nya utrustning ser vi till att dina momentnycklar klarar ISO-kraven för precisionsinstrument.
Oavsett fabrikat så kalibrerar vi dina momentnycklar och förser dig med ett kalibreringsintyg. Vi kan också hjälpa dig med att både justera och reparera.
Att kalibrera nycklarna är viktigt för att du ska kunna utföra lyckade jobb, hur ofta man bör göra det beror på såklart på användningsfrekvens och arbetsmiljö. Vi brukar säga en gång per år, men rådfråga oss gärna.

Så ta med momentnyckeln och kom förbi någon av våra butiker. Kan vi inte hjälpa dig på plats så skickar vi in dina nycklar till vår serviceverkstad och du får tillbaka dem inom någon dag.

Enkelt och smidigt.

Ämnesrelaterade artiklar från Proffsbanken


Momentnyckel

Kalibrera momentnyckeln varje år

En momentnyckel med fel värden kan få katastrofala följder. Därför bör den kalibreras minst en gång per år. Swedols serviceverkstad ser till att verktygen drar som de ska.
Kalibrera din bygglaser

Kalibrera din bygglaser och slipp felmätningar

En bra bygglaser ska inte visa mer än ett par millimeter fel på 50 meters avstånd. På Swedols serviceverkstad får du din laser kalibrerad så att du slipper dyra felmätningar på bygget.

Prislista för kalibreringstjänster

Swedol kan hjälpa dig att kalibrera både dina nivålasrar och dina momentnycklar. Nedan är priser för kontroll och justering.

Alla priser är exkl. moms.
Benämning
Typ Pris
Kontroll momentnyckel
0-450 Nm
460:-
Kontroll momentnyckel
451-1100 Nm
680:-
Justering momentnyckel
0-1100 Nm
425:-
Kalibrering - laser
Plan, bygg, tvåfall
680:-
Kontroll - laser
Linje, kors
345:-