E-handla hos Swedol – så gör du

För oss är enkelhet och tillgänglighet viktigt. Våra butiker runtom i landet jobbar ständigt för att vara så tillgängliga som möjligt och underlätta för dig att bedriva din verksamhet på bästa sätt. Oavsett om du vill handla i butik eller i vår E-handel.

Vill du bli kund hos Tools - personer som sitter vid en laptop och en av dom pekar mot skärmen

Vill du bli kund hos Swedol?

Om du inte redan har ett fakturakonto hos Swedol kan du genom att klicka på skapa konto, ansöka om företagskonto direkt på webben.

Webshop på Swedol – enkelt och tillgängligt

Swedols Webshop är fullmatad med smarta funktioner.

Bestäm vad de anställda får beställa

Med ett kundunikt sortiment kan du styra vad de anställda på företaget kan beställa från webbshopen. 
Vi kan även erbjuda varor utanför vårt ordinarie sortiment.

OBS! Kundunikt sortiment går att kombinera med hela sortimentet.

Förenkla era beställningar

Du kan enkelt handla i alla Swedol-butiker med samma kunduppgifter och få beställningar levererade direkt till ditt företag eller låta de anställda hämta i butik. Självklart får du alla köp samlade på en faktura.

Koll på kostnader och anställda

Med individuella potter för varje användare kan du styra hur mycket dina anställda handlar för. Potterna gäller både i butik och i vår webbshop. Innan Beställningar skickas iväg kan de skickas till er för godkännande.

Följ upp företagets inköp

Via ditt kundkonto hos oss har du alltid tillgång till företagets orderhistorik och kan enkelt se vem som har beställt vad och när, oavsett om köpet skett på webben eller i butik.

Olika användare, olika rättigheter

Vill du ha bättre koll på dina anställda, dina inköp och dina leveransadresser kan du ha en eller flera administratörer för ditt företag? Det ordnar vi.

Profilera era kläder

Att använda kläderna som en del av företagets profil och marknadsföring är effektivt och ger ett proffsigt intryck. Brodyr och tryck är något vi kan erbjuda via e-handeln och i våra butiker.

Hämta ut beställningar i er lokala butik

Har du ett kundunikt sortiment och trycker dina kläder så kan vi skicka samtliga webborder mot din lokala butik för snabbare hantering. De trycker dina kläder i butiken och kan därefter tillhandahålla dina varor på önskat sätt.

Integrera e-handeln med ert inköpssystem

Vår e-handel kan integreras genom EDI-koppling mot ditt företags inköpssystem för att förenkla beställningsprocessen via PunchOut eller PriCat.

Handla på webben oavsett var du är

Våra webbplatser har responsiv design, vilket innebär att du kan använda dem på samma sätt i en mobiltelefon, surfplatta eller dator. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund.


Knyt ihop affärssystemen

Låt våra tekniska integrationer göra jobbet så kan ni fokusera på att jobba med det ert företag är specialister på.


Vill du få hjälp med att e-handla hos oss på Swedol?

Kontakta oss så hjälper vi dig.