Tjänster

Vi är stolta över vår breda kunskap och expertkompetens. Swedol erbjuder ett brett och attraktivt sortiment anpassat utifrån den professionella användarens behov och önskemål. Men vi har också en hel tjänstesektion, för att du som kund enkelt ska kunna serva, få hjälp och få specialtillverkade produkter direkt.

Klädtryck & broderi

Vill du förstärka företagets logga på arbetskläderna? Behöver du hjälp att hitta specifika arbetskläder eller skräddarsy för individuella behov? Vi på Swedol är klädtrycksexperter och hjälper dig självklart med det.

Omsömnad

På vår sömnadsavdelning anpassar vi yrkeskläder så att de passar dig. Vi lägger upp och förlänger byxben, syr in extra kilar och adderar reflexer och fickor. Vi specialanpassar helt enkelt dina plagg.

Kättingverkstad - en närbild på en kätting i en verkstad
Kättingverkstad

Swedol kättingverkstad skapar specialbyggda lyftkättingar direkt i våra butiker. Alla lyftkomponenter är tillverkade enligt standard och följer EU-bestämmelser, enligt gällande reglementen och krav.

Slangpressning - en medarbetare arbetar vid en maskin för slangpressning
Slangpressning

Har industrislangen gått sönder? Eller är den sliten och behöver repareras? Då kan vi på Swedol hjälpa dig med hjälp av vår tjänst slangpressning. Välkommen in till närmsta butik så tillverkar vi din slang på plats.

Serviceverkstad - en närbild på en persons händer som tar ut ett verktyg ur en verktygssats
Serviceverkstad

Vår serviceverkstad ser till att verksamheten aldrig stannar genom att erbjuda snabb hjälp och leverans med allt från motorer och kompressorer till hydraulik, tryckluftsmaskiner och specialverktyg.

Fotscanning - en medarbetare visar en ortopedisk skosula
Fotskanning

Beroende på hur foten är uppbyggd kan vi på Swedol hjälpa till att välja rätt sulor, skor och strumpor, som i sin tur verkar avlastande och stötdämpande.

Certifiering & kalibrering av momentnycklar - en närbild på persons händer som använder en momentnyckel
Certifiering & kalibrering av momentnycklar

Hos Swedol kan du lämna in dina momentnycklar för kalibrering. Det behövs för att säkerställa rätt precision.

Certifiering & kalibrering av laser - en närbild på ett mätverktyg med laser
Certifiering & kalibrering av laser

Hos Swedol erbjuder vi kalibreringsservice för att kontrollera och efterjustera dina precisions- och mätverktyg inom laser.