Univern - Arbetskläder för extrema utomhusmiljöer

UNIVERN

ARBETSKLÄDER FÖR EXTREMA UTOMHUSMILJÖER
Se mer

ProTec skyddar under kalla, blöta och blåsiga arbetsdagar

Premiumvarumärket Univern designar och tillverkar arbetskläder för extrema utomhusmiljöer där det ställs höga krav på skydd mot vind, regn och kyla. ProTec-kollektionen är utvecklad med ett lager-på-lager-tänk och i nära samarbete med sina användare för att skapa en varm, torr och bekväm arbetsdag.

Protec vinterkläder

ProTecs vinterkläder är bl.a certifierade enligt EN 342 & EN 343 för att klara riktigt kalla och regniga förhållanden. Avtagbart foder är en uppskattad egenskap som finns i flera modeller och givetvis finns många av plaggen i damstorlek. Gemensamt för alla är att de är mycket slitstarka.

Signal Lucence

För din säkerhet hittar du Signal Lucence-tejp på plaggen. En speciell tejp som lyser i mörkret utan extern ljuskälla. Tejpen laddar av sig själv genom att endast vistas 5 minuter i dagsljus eller 10 minuter inomhus och lyser sedan i minst 8 timmar. LÄS MER HÄR >>

Protec vinterkläder

DAMKLÄDER

BAS OCH - MELLANLAGER

Bästa sättet att hålla sig varm och torr är att börja med ett bra bas- och mellanlager. Välj bland sömlösa tekniska fibrer till 100% ull samt flamskyddade alternativ.

Baslager

Mellanlager

SKAL- OCH & REGNKLÄDER

Välj bland lätt och flexibel PU, slitstark PVC eller helt tejpade 3-lagers-skalplagg. Jackor, byxor och overaller i slitstarka tyger som uppfyller REACH-standarden.

Skalplagg

Regnkläder