3M Peltor Varumärkessida

3M PELTOR WS ALERT XPV HÖRSELSKYDD MED SOLCELLER

Hörselskydd  med solcellsladdning, Bluetooth® MultiPoint och bullerreducerande bommikrofon. Hjässbygeln har en integrerad Powerfoyle™ solcell som laddar det inbyggda batteriet både från inomhus- och utomhusljus. Man sparar både på miljön och den egna plånboken genom att man inte längre behöver byta batterier i sina kåpor. Programvaran uppdateras med hjälp av OTA (Over-the-air).

3M PELTOR WS ALERT XPI HÖRSELSKYDD MED BLUETOOTH

3M PELTOR WS ALERT XPI Headset har den allra senaste Bluetooth® MultiPoint tekniken vilket gör att du trådlöst kan ansluta en eller två mobiltelefoner till dina hörselkåpor för att kunna prata i telefon i bullriga miljöer utan att avbryta ditt arbete. Och med den nya 3M™ Connected Equipment mobilapp kan du navigera i headsetets meny och göra dina inställningar på ett enkelt och snabbt sätt.

3M PELTOR WS ALERT XP HÖRSELSKYDD MED BLUETOOTH

3M PELTOR WS ALERT XP-headset förvandlar ditt hörselskydd till ett kommunikationscenter. Anslut en enhet via Bluetooth® och samtala utan att behöva höja rösten ens i bullriga miljöer tack vare den bullerkompenserande mikrofonen. Medhörningen kan du enkelt koppla på och av med ett enda knapptryck via PTL-funktionen ( Push To Listen). Flera extra funktioner finns via mobilappen 3M™ Connected Equipment.

3M PELTOR WS ALERT X HÖRSELSKYDD MED BLUETOOTH

Hörselskydd med Bluetooth® och bullerreducerande bommikrofon som kopplas ihop med din mobiltelefon för hands-free telefonsamtal och streaming i bullriga miljöer. Hörselskyddet skyddar dig mot skadligt buller och den nivåberoende funktionen gör att du kan höra omgivningsljud vilket ökar din situationsmedvetenhet. Du gör enkelt justeringar i hörselskyddet via mobilappen 3M™ Connected Equipment.