Varumärkessida Loctite (Henkel)

LOCTITE - Lim, tätningsmedel och ytbehandlingar

LOCTITE är det marknadsledande varumärket för lim och är en integrerad del av Henkels portfölj. Med en rik historia av innovation och trovärdighet och för närvarande världens ledande varumärke inom lim, tätningsmedel och ytbehandlingar, har vi fortsatt vårt fokus på att leverera lösningar som frigör den obegränsade potentialen hos människor och maskiner. Du kan lita på LOCTITE för att öka dina designmöjligheter, förbättra din automatisering av monteringsprocesser, bibehålla effektiviteten hos din utrustning, samtidigt som du erbjuder snabba, effektiva lösningar för industriella reparationer.

Hälsa och säkerhet är vår prioritet

Hos LOCTITE är säkerhet den högsta prioritet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla lim och tätningsmedel som inte bara är utmärkta utan också uppfyller strikta hälso- och miljökrav. Vårt utbud av hälso- och säkerhetsvänliga produkter inkluderar anaerobics, snabblim, primers och aktivatorer. Dessa produkter är tillverkade av globalt accepterade material, optimerade för effektivitet och säkerhet på arbetsplatsen. De är lätta att känna igen då de inte har piktogram på förpackningen; dessutom står det tydligt i deras säkerhetsdatablad (SDS) med H-fraser. Till exempel är LOCTITE 2400, 2700, 5400 och 5800 utmärkta exempel på denna kategori.

Med vår breda portfölj kan du vara säker på att alla aspekter av din produktion och underhåll är helt täckta. Kolla in fyra av våra bästsäljande kategorier som alla inkluderar hälsa- och säkerhetsvänliga alternativ:

•           LOCTITE Anaerobics: Robusta limlösningar där traditionellt lim kommer till korta. Designad för att fungera i frånvaro av luft, för att fylla tomrum och skapa starka, pålitliga limning i gängförband, cylindriska fogar och andra metall-mot-metall-applikationer. Från montering av komponenter till gänglåsning, du är alltid säker på att dina leder är säkra.

•           LOCTITE Snabblim: När du behöver en snabb och permanent bindning. Dessa mångsidiga lim har utvecklats för att skapa starka bindningar på ett brett utbud av material, inklusive plast, gummi och metaller. Deras snabba härdning säkerställer en kort produktionscykel utan att kompromissa med styrka eller hållbarhet.

•           LOCTITE Hybrider: Mångsidigt lim för många olika underlag och för sammanfogning av olika material. Dessa innovativa lösningar överbryggar klyftan mellan strukturella och snabba lim och kombinerar de bästa egenskaperna hos olika limteknologier. De ger utmärkt styrka, flexibilitet och hållbarhet och uppnår överlägsen prestanda i krävande applikationer.

•           LOCTITE Gängtätning: Förhindrar läckage och säkrar gängförband. Dessa tätningsmedel har utvecklats för att möta kraven från olika industrier och ger en pålitlig tätning mot vätskor, gaser och kemikalier. Med en exceptionell motståndskraft mot temperatur och tryck säkerställer de en läckagefri och säker fog och en långvarig hållbarhet du kan lita på.