Turtle Wax (SEAB) Varumärkessida

Turtle Wax Pro

Med lång erfarenhet och kunskap inom bilvård och tvätt erbjuder Turtle Wax ett brett sortiment utvecklat för rekondare och storförbrukare. Produkterna är utformade efter den professionella användarens krav, merparten av produkterna är Svanenmärkta och levereras i hyperkoncentrerad form.

TURTLE WAX PRO CAR SHINE

Ett högkoncentrerat, effektivt alkaliskt avfettnings- och rengöringsmedel. Ger ett smutsavvisande tunt vaxskikt som ger glans åt ytan som tvättas. Löser fett, sot, trafikfilm och vägsmuts. Uppfyller IVL-test för snabbseparering, godkänd av Kemikaliesvepet och Svanenmärkt.

TURTLE WAX PRO IRON OFF GEL

Iron Off Gel tar enkelt och effektivt bort bromsdamm och metallpartiklar, även kallat 'flygrost' som sitter fast i lacken och på fälgarna. Spraya på och vänta tills produkten skiftar färg. Iron Off Gel har en gel-konsistens som gör att den hänger kvar på ytan för optimal effekt. Syrafri och pH-balanserad formula.

TURTLE WAX PRO BILSCHAMPOO MED VAX

Ett högkoncentrerat bilschampo som ger ett rikligt skum och behaglig doft. Snabb och skonsam rengöringseffekt. Innehåller en speciell kombination av Polyetenvax och Carnauba vaxemulsion. Efterlämnar en vaxfilm som ger glans och en skyddande, smutsavvisande yta. Godkänd av Kemikaliesvepet.

TURTLE WAX PRO TRUCK WASH

Ett högkoncentrerat, effektivt och alkaliskt avfettnings- och rengöringsmedel. Fungerar utmärkt vid rengöring av lastbilar, tunga fordon, entreprenadmaskiner och kapell. Löser trafikfilm, sot och vägsmuts på fordon även lämplig för industriell rengöring. Godkänd av Kemikaliesvepet. Svanenmärkt.

TURTLE WAX PRO KALLAVFETTNING PRO

Ett bruksfärdigt och effektivt kallavfettningsmedel med förstärkt emulgator för kaross, motor och kapell. Löser olja, tjära, asfalt, vägsalt och har dessutom utmärkta fettlösande egenskaper. Fungerar även på våta ytor. Uppfyller IVL-test för snabbseparering. Godkänd av Kemikaliesvepet.