Snöstorm. Svetslågor. Höga höjder. Våra kunder är inte vilka som helst. Ni ger er ut i ur och skur, och utsätter er för faror vi andra inte kommer i närheten av. Oavsett om det är genom att balansera på en regel i snålblåst, hantera en motorsåg i skogen eller arbeta i vägrenen när bilar passerar i 110 km/h. Det visar sig också i statistiken. Yrken som lastbilschaufför, maskinförare och byggnadsarbetare är alla i topp när det kommer arbetsplatsolyckor. Och det är här vi på Swedol kommer in i bilden. Genom att erbjuda den bästa tänkbara skyddsutrustningen – kan vi faktiskt göra ditt jobb säkrare. För vi vet att rätt varselkläder och personligt skydd räddar liv.

Men det finns mer vi gör. Vårt sortiment är noga utvalt – för säkerhets skull. Våra leverantörer av verktyg och förnödenheter är utvalda med tuffa krav på tillgänglighet och kvalitet för ett yrkesjobb, leverantörer som jobbar så hållbart det går och kan stötta med extra kunskap. Vi levererar trygga och smarta försörjningslösningar och använder digitala verktyg för att säkra din varuförsörjning.

För säkerhets skull kan du handla precis som du vill – genom närmaste butik, online eller genom din personliga kontakt.

Dessutom erbjuder vi massa annat som kan göra vardagen lite säkrare. Kläder som kan stå emot alla tänkbara faror? Check. Extra batterier till skruvdragaren? Check. En chokladbit ifall blodsockret faller på eftermiddagen? Check. Check. Safety check.

För vi har allt du behöver – för säkerhets skull!